SSNB voor gemeenten

Wij zijn SSNB. Wij werken aan een vitale samenleving. Daarbij zetten we de kracht in van sport & bewegen. Juist deze kracht biedt oplossingen voor maatschappelijke en economische vraagstukken die spelen binnen gemeenten. Sport is universeel, neutraal én het middel om te verbinden, verrijken en versterken.

We zijn ondernemend, onafhankelijk en werken oplossingsgericht. We kennen de uitdagingen die spelen binnen gemeenten zoals het vitaler en leefbaarder maken van een wijk of buurt. Natuurlijk liggen er nog veel meer uitdagingen. Daarbij zetten we heel gericht onze brede kennis, expertise en ervaring in. Ook ons netwerk draagt bij. Het resultaat? Slimme en duurzame oplossingen die het verschil maken voor mensen.

Wij zijn voor gemeenten voornamelijk de regisseur van het veranderproces om concrete uitdagingen op te lossen. Onze aanpak is transparant. We analyseren uw uitdaging. Daarbij luisteren we goed en denken groter als dat nodig is. Daar waar speciale expertise nodig is, schakelen we die in. Om de verandering te realiseren, staan we voor een samenwerking waarvan alle partijen profiteren. We creëren ruimte voor dialoog en co-creatie. Het gezamenlijk bepaald belang is daarbij het uitgangspunt. We verbinden en activeren een groot netwerk. Daar waar nodig helpen we ook in praktische zin. Is de beweging op gang gebracht? Dan dragen we het stokje graag over aan lokale partijen. Zo realiseren we een duurzame verandering.