SSNB voor verenigingen

SSNB werkt aan sterke verenigingen. Wij weten dat sport universeel is en verbindt. Sportverenigingen spelen hierin een belangrijke rol. SSNB is bekend met de dynamiek van deze verenigingen. We weten welke uitdagingen er zijn en bieden oplossingen om deze aan te gaan.
We zijn ondernemend, onafhankelijk en werken oplossingsgericht. Onze medewerkers hebben een hart voor sport. Zij zetten hun brede kennis, expertise en ervaring heel gericht in. Natuurlijk helpt ook ons netwerk een handje. Dit leidt tot slimme en duurzame oplossingen die het verschil maken voor verenigingen.

Verduurzamen sportaccommodaties

Als procesbegeleider legt SSNB de nadruk op het inzetten van de juiste experts op het gebied van scans, offertes en financiering.
Lees hier meer over ons recente project: Pilot 50 sportaccommodaties verduurzamen in Brabant.

Sportvereniging ontzorgen

We ondersteunen en versterken verenigingen op allerlei manieren. Bijvoorbeeld bij het goed invullen van het werkgeverschap. Zo ontzorgen wij de penningmeester en borgen we de continuïteit. Ook als er wisselingen plaatsvinden in het bestuur. Zo is er meer ruimte om te focussen op andere uitdagingen.

Slimme adviezen

Daarnaast adviseren we verenigingen hoe ze geld besparen, slim investeren of gebruik maken van speciale financieringsstromen. Zodat verenigingen hun maatschappelijke en sportieve ambities kunnen waarmaken. Nu en in de toekomst.