De vierde editie van de Vughtse Dance Battle staat weer voor de deur. Afgelopen jaar hebben zeven van de negen Vughtse basisscholen meegedaan om er een prachtige dansshow van te maken.

Dit schooljaar zal de Vughtse Dance Battle gehouden worden op zondagmiddag 18 maart 2018.

Wat is de Vughtse Dance Battle?
De Vughtse Dance Battle (VDB) is een initiatief van MOVE Vught met samenwerkingspartner StarsOnStage.  Per school kunnen vijftien leerlingen uit groep 7 (eventueel aangevuld met leerlingen uit groep 6) meedoen met deze danswedstrijd.
De kinderen krijgen 6 weken lang, een uur per week, les van een professionele dansdocent van StarsOnStage.
In deze lessen leren ze een gave dans die ze tijdens de VDB laten zien.
De danslessen vinden na schooltijd plaats in een ruimte die door de school beschikbaar wordt gesteld. Na deze lessen zijn de kinderen klaar om een dans battle aan te gaan met de andere scholen. De VDB zal plaatsvinden in Theater de Speeldoos. Alle deelnemende scholen zullen de strijd met elkaar aangaan om dé dansschool van 2018 te worden.
Ouders worden in de gelegenheid gesteld om tijdig kaarten te kopen voor de voorstelling.

Wie mogen er meedoen?
Er kan een groep van 15 leerlingen (minimaal 10) deelnemen per school. De Vughtse Dance Battle is er voor kinderen uit groep (6 en) 7, maar bij het bereiken van het maximaal aantal kinderen hebben leerlingen uit groep 7 voorrang op leerlingen uit groep 6. Mochten er uiteindelijk meer dan 15 leerlingen zich aanmelden, dan zullen wij hierover contact opnemen met de school. Aanmelden gaat via een online formulier welke met de uitnodiging wordt meegestuurd.

Na de herfstvakantie zal de uitnodiging verschijnen bij alle leerlingen uit groep (6 en) 7.

Aftermovie Vughtse Dance Battle 2017: 

Aftermovie Vughtse Dance Battle 2016: 

Aftermovie Vughtse Dance Battle 2015: 
 


JaNee
 

JaNee