Als professional in de sportbranche zet je met je eigen unieke competenties en kennis mensen letterlijk in beweging. Het werken met mensen vraagt echter meer dan je in eerste instantie dacht. We zijn immers uniek en toch moeten we samenwerken, moeten we omgaan met werkdruk, willen we begrepen worden en moeten we ons inleven in een ander. Herkenbaar? Door inzicht te verschaffen in je eigen karakterstijl, je competenties en communicatiestijlen leer je niet alleen jezelf beter kennen, ook leer je hoe je je eigen kwaliteiten verder kunt ontwikkelen en hoe je ze het beste in kunt zetten. Zo kun je met meer plezier, zekerheid en vakmanschap nog meer mensen in beweging krijgen.

Persoonlijk ontwikkeltraject

Het uitgangspunt van ieder traject ben je zelf. Op een efficiënte, vernieuwende manier krijg je meer inzicht in jezelf, je functie en je kwaliteiten. Aan de hand van een online assessment bepaal je samen met de coach van SportWorks jouw unieke online ontwikkeltraject. De trajecten zijn altijd persoonlijk, flexibel en op jouw eigen niveau en tempo inzetbaar.

Inspirerend, motiverend en functioneel

Tijdens de leerreis kies je uit meer dan 130 soft skills en leiderschapstrainingen. Geen saaie lappen tekst. Juist veel interactieve opdrachten die je in de praktijk toepast, maken dat jouw ontwikkeling inspirerend, motiverend en vooral functioneel is. Tools die je aangereikt krijgt zijn onder andere video response trainingen, wizards en questionnaires.

Over SportWorks

SportWorks richt zich al bijna 15 jaar op de vakvolwassenheid van leergierige sportprofessionals. Ze zijn dé specialist als het gaat om het persoonlijk (door)ontwikkelen van medewerkers, -managers en -organisaties in de Sport, Leisure en Health branche. Ze werken samen met de experts op hun gebied; een gerenommeerd psychologenbureau en een opleider in soft skill opleidingen. SportWorks maakt persoonlijke ontwikkeling op competentieniveau op een vernieuwende en effectieve manier toegankelijk voor de sportbranche.

Meer informatie

Heb je vragen over de mogelijkheden van een persoonlijk traject voor jezelf of voor jouw medewerkers? Stuur dan een mail naar academy@ssnb.nl.