Corona update en bereikbaarheid

Ook bij SSNB komen op dit moment de nodige vragen binnen over de corona-ontwikkelingen. Veel klanten van SSNB Personeelsdiensten hebben vragen over de gevolgen van de afgekondigde maatregelen omtrent het virus.

SSNB Personeelsdiensten
Wij hechten er waarde aan u op een juiste manier te informeren. Wij zijn achter de schermen hard aan het werk om u zo spoedig mogelijk duidelijkheid te kunnen geven. Daarvoor zijn wij op dit moment op landelijk niveau in overleg met partijen over dit dossier. Klanten van SSNB Personeelsdiensten ontvangen zo spoedig mogelijk inhoudelijk berichten per mail. Dit zal uiterlijk morgen (dinsdag 17 maart) zijn.

Telefonische bereikbaarheid
Ons team is, ondanks dat ook wij thuis werken, gewoon bereikbaar via 088-2468111. Onze telefoon is doorgeschakeld zodat u altijd een van onze collega’s aan de lijn krijgt. Wel is het mogelijk dat bij meerdere telefoontjes tegelijk, er automatisch doorgeschakeld wordt naar de voicemail. Probeert u het dan later nog eens of stuur een e-mail naar: info@ssnb.nl (voor algemene vragen) of naar salaris@ssnb.nl (voor SSNB Personeelsdiensten).

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

    Top