bouwtechnische maatregelen

De mate van comfort in uw accommodatie wordt voor een aanzienlijk deel bepaald door de kwaliteit van de gevels en het dak. De schil bepaalt ook voor een belangrijk deel wat u aan warmte gebruikt. Gedrag is een andere belangrijke component.

Nadenken over duurzaamheid of energie begint altijd met het kijken naar mogelijke besparingen. Gevels en dak isoleren zijn goede maatregelen om te nemen en die zich bovendien binnen enkele jaren terugverdienen. Maar denk ook aan eenvoudige stappen zoals het bevestigen van een deurdranger op een buitendeur. Een bouwkundig specialist kan met u meekijken en u bewust maken van de maatregelen die u kunt nemen.

De onafhankelijke adviseurs uit het expertnetwerk¬†van dit duurzaamheidsplatform helpen u graag bij het maken van verantwoorde keuzes. Zij kunnen ook zorgen voor een meerjarenprogramma om maatregelen op technische en financieel verantwoorde wijze te realiseren. Dus heeft u technische, financi√ęle of organisatorische vragen? Neem contact met ons op.

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.