Financiering op lokaal niveau

Steeds meer gemeenten bieden een duurzaamheidsregeling, waar ook sportverenigingen gebruik van kunnen maken. Door middel van een subsidie, fonds of lening stimuleren gemeenten de lokale sportsector om concreet aan de slag te gaan met het verduurzamen van sportaccommodaties. Benieuwd of er binnen uw gemeente een regeling beschikbaar is voor uw vereniging? Selecteer jouw gemeente in het menu hieronder.

Bijvoorbeeld in de regio Zuidoost Brabant stellen twaalf gemeenten, in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant, een lening beschikbaar aan onder andere sportverenigingen met een kleinverbruikersaansluiting voor de aanschaf van maximaal 30 zonnepanelen. In onderstaand overzicht zie je ook of jouw gemeente meedoet aan het Groene Zone project. De Provincie Noord-Brabant heeft de ambitie om deze regeling in de toekomst verder uit te breiden binnen de andere Brabantse regio’s. Deze ontwikkelingen kunt u volgen op dit platform.

Financiering op lokaal niveau

Selecteer gemeente

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.