Leningen

Verschillende partijen bieden leningen aan met gunstige voorwaarden speciaal voor sportverenigingen. We benoemen hier specifiek de mogelijkheden van het BNG duurzaamheidsfonds en van de Stichting Maatschappelijk Financieren.

Sportlening BNG duurzaamheidsfonds
Sportverenigingen kunnen een sportlening aanvragen bij het BNG Duurzaamheidsfonds voor de verduurzaming van hun accommodatie. Met een garantie van de Stichting Waarborgfonds voor de Sport, is het mogelijk om deze leningen aan te bieden tegen een zeer aantrekkelijk rentetarief van slechts 1,95%.

Financieren voor verenigingen – Stichting Maatschappelijk Financieren
Financieren voor Verenigingen (onderdeel van Maatschappelijk Financieren) biedt een overzichtelijk vijf stappenplan aan waarmee een financieringsvraag vlot verloopt. De stichting is de tussenpersoon voor de vereniging richting de gemeente (in verband met borgstelling) en onderhandelt met mogelijke kredietverstrekkers voor de club. Zo kunnen met name voor grotere investeringen gunstige leningen worden gerealiseerd.

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.