Bezoek het Langer Fit-festival!
Zo lang u fit en gezond bent, staat u midden in het leven. U kunt gaan en staan waar u wilt, u ontmoet mensen en u woont heerlijk in uw vertrouwde omgeving. Maar als u ouder wordt, is dat niet vanzelfsprekend. Door voldoende te bewegen en gezond te eten kunt u uw toekomst een stuk gemakkelijker maken. Tijdens het Langer Fit-festival op 15, 16 en 17 mei krijgt u allerlei tips. Kom gezellig even langs. Wij zorgen voor muziek, een kop koffie, een lekker hapje en nieuwe ideeën!

 

Waar en wanneer?
15 mei: Dongemond Soccer Center – Schonckplein 2, Geertruidenberg
16 mei: Theek 5 – Keizersdijk 30, Raamsdonksveer
17 mei: Ontmoetingscentrum – Kerkplein 5, Raamsdonk

Wat is er te doen?
Kom in beweging!
U hoeft niet intensief te sporten om fit te blijven. Wandelen, fietsen en zwemmen kunnen ook al voldoende zijn om uw conditie op peil te houden. En bewegen is leuk! U voelt zich een stuk beter en maakt weer wat vaker een praatje met andere buurtgenoten.
– Vind een maatje om mee te wandelen of te fietsen.
– Doe de fittest onder begeleiding van een fysiotherapeut.
– Doe mee aan workshops van lokale beweegaanbieders.
– Maak kennis met MaxVitaal en meld u aan voor sportieve activiteiten in uw buurt.

 

Gezonde voeding
Uw lichaam gaat uw hele leven mee. Daar wilt u dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doet u dat? Met een paar kleine stappen bereikt u het meest.
– Laat u adviseren over gezonde voeding.
– Maak uw eigen gezonde drankje met de smoothiebike.

 

Zeker en fit bewegen
Wilt u sporten en bewegen, maar bent u soms bang dat u snel valt of blessures oploopt? Bewegen wordt past echt leuk als u zichzelf zeker voelt. Ook is het belangrijk dat u uw woning veilig inricht.
– Maak kennis met Zeker en fit bewegen: zij geven u tips over hoe u zich zekerder kunt voelen tijdens het sporten en bewegen.
– Hoe maakt u uw woning valproof?

Doe mee aan de fitquiz onder leiding van Dingeman Knaap!

Neem contact met ons op!
Twijfelt u of het Langer Fit-festival iets voor u is? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Buurtsportcoach Geertruidenberg via 06-10906903 of buurtsportcoach@geertruidenberg.nl.


JaNee
 

JaNee