Speerpunt Sjors Sportief & Sjors Creatief Geertruidenberg

Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk sport- en cultuurbeleid. De buurtsportcoach coördineert in de gemeente Geertruidenberg het project Sjors Sportief/Creatief.

Sjors Sportief/Creatief boekje

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om gratis kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente!

Klik op de volgende link om het digitale Sjors- boekje in te kunnen zien: https://issuu.com/sjorssportief/docs/sjors_sportief_creatief_2018-2019

Heeft u een structureel sportief of creatief aanbod voor de jeugd in de gemeente Geertruidenberg en wilt u dat de jeugd hiermee kennis maakt? Neem dan contact op met de buurtsportcoach!

Welke kinderen kunnen deelnemen aan Sjors Sportief & Sjors Creatief?

Alle kinderen in de gemeente Geertruidenberg moeten kunnen sporten en deel kunnen nemen aan sportieve en creatieve activiteiten, ook als er thuis sprake is van armoede. Daarom is er een regeling voor alle kinderen in Geertruidenberg van 0 tot en met 17 jaar, die in een huishouden leven met een inkomen onder 120% van het sociaal minimum. Neem voor meer informatie contact op met de gemeentewinkel (tel. 14 0162) van de gemeente Geertruidenberg.

Meer informatie over Sjors Sportief/Creatief?

Ga naar www.sjorsportief.nl of neem contact met ons op via buurtsportcoach@geertruidenberg.nl / bel naar 06-10906903.

 


JaNee
 

JaNee