Gratis webinar ‘ de vereniging als werkgever van gelukkige sport- en beweegprofessionals en/of vrijwilligers’

Op maandag 21 februari en woensdag 23 februari organiseert SSNB van 19.30 tot 20.30 uur een gratis toegankelijk webinar voor werkgevers van sport- en beweegprofessionals.

  • Mag ik mijn vrijwilligers eigenlijk betalen? En zo ja, waar moet ik dan rekening mee houden?
  • Ik wil als vereniging iemand in dienst nemen, is daar dan een speciale regeling voor? En wat moet ik dan allemaal regelen?
  • Is het inhuren van een ZZP’er voor ons als vereniging ook een optie?

Dit is slechts een aantal vragen die beantwoord zullen worden tijdens het interactieve webinar ‘De vereniging als werkgever van gelukkige sport- en beweegprofessionals en/of vrijwilligers’.

De wet- en regelgeving rondom het als vereniging in dienst nemen en hebben van betaalde krachten en vrijwilligers is complex is en verandert regelmatig. Tijdens het webinar neemt onze specialist op dit gebied, Nabil Bouchlal, u op een laagdrempelige manier mee langs de mogelijkheden voor uw vereniging. In een uur tijd wordt er op dit gebied voor u en uw vereniging heel veel duidelijk.

Het webinar is gratis toegankelijk en u kunt zich HIER eenvoudig aanmelden. U ontvangt dan de link voor deelname via de mail op de dag van het webinar.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

    Top