Gratis webinar ‘Samen werken aan een duurzame en vitale vereniging’

Op 20 april organiseren wij het webinar ‘Samen werken aan een duurzame en vitale vereniging’. Tijdens deze inspiratiesessie belichten we verschillende manieren waarop je jouw vereniging duurzamer en vitaler kan maken.

Woensdag 20 april 2022

19.30 – 21.00 uur

Miriam van Moll, SSNB regioadviseur Zuidoost-Brabant en Projectleider duurzaamheid, vertelt over diverse (laagdrempelige) mogelijkheden om jouw accommodatie te verduurzamen. Daarbij kunnen wij je ondersteunen; van energiescan, een plan van aanpak, het aanvragen van offertes en financieringsmogelijkheden tot de uitvoering. Enerzijds met het oog op vitale verenigingen, anderzijds vanwege de stijgende energielasten. Uiteraard deelt Miriam ook een aantal geslaagde praktijkvoorbeelden.

Tevens vertellen vertegenwoordigers van de Tilburgse tennisvereniging Were Di en  gymnastiekvereniging Turnlust uit Budel inspirerende verhalen over hoe zij hun vereniging op een andere manier ‘future proof’ maken. Zij delen o.a. hun ervaring met het bereiken van nieuwe doelgroepen en het aanstellen van een speciale coördinator professionals/vrijwilligers en vertellen over de positieve impact die dat op hun vereniging heeft.

Klik hier om je voor deze inspiratiesessie aan te melden.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Top