Extra gratis webinar WBTR op 9 juni

Vanaf 1 juli is de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) voor verenigingen en stichtingen van kracht. Deze nieuwe wet is bedoeld om bestuurlijke misstanden te voorkomen en/of aan te pakken. Bescherm uw vereniging en uw bestuurders en bereid u goed voor. Wij helpen u daar graag bij.

In samenwerking met het Juridisch Sportloket organiseren wij een gratis webinar over wat deze nieuwe wet voor u als bestuurder en als vereniging betekent. Tijdens de interactieve online sessie zal Mr. Corné van de Wiel, jurist sportrecht, een duidelijke uitleg geven over de inhoud van de wet en hoe u zich als sportbestuurder hierop kunt voorbereiden. Tevens zal hij uw vragen beantwoorden.

Wegens grote belangstelling hebben we een extra webinar ingelast:

woensdagavond 9 juni 2021
19.30 – 20.30 uur

Aanmelden

U kunt zich hier of het in het kader hier rechts bovenaan aanmelden voor het webinar. Op de dag zelf ontvangt u een aanvullende informatie en de link om het webinar bij te wonen. Om tijdens het webinar een optimale interactie te kunnen waarborgen, is er per sessie plaats voor 30 deelnemers.

Speciale actie

Verenigingen die hun werkgeverschap bij SSNB hebben ondergebracht en verenigingen die een duurzaamheidstraject onder begeleiding van SSNB doorlopen, ontvangen na afloop van de seminars een kortingsvoucher voor de WBTR-scan-op-maat van het Juridisch Sportloket. Hierbij worden onder andere de belangrijkste documenten van uw vereniging op meer dan 30 punten gecheckt.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

    Top