Gemeenteraads-verkiezingen 2022

De gemeenteraadsverkiezingen komen dichterbij. Politieke partijen zijn nu bezig met de laatste puntjes op de i in hun verkiezingsprogramma’s. Het sportcampagneteam NL heeft alle griffies in Nederland hiervoor inspiratie gestuurd in de vorm van het magazine ‘Met sport en bewegen naar en energieke en gezonde gemeente’.

Sport hoger op de lokale agenda

In januari breekt het moment aan om politieke partijen lokaal de kracht van sport te laten ervaren. En als jij van mening bent dat sport hoger op de agenda hoort, kun je een bijdrage leveren door je aan te sluiten bij het lokale sportcampagneteam.

Lokale Sportcampagneteams Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Op 23 november jongstleden is met succes de eerste (digitale) regionale bijeenkomst gehouden in Noord-Brabant. Tijdens deze bijeenkomst zijn vanuit NOC*NSF (het landelijk Sportcampagneteam NL) voor het eerst de handleidingen voor de organisatie van een sportdebat en werkbezoek gepresenteerd.

Handleidingen sportdebat en werkbezoek beschikbaar

De handleidingen voor de organisatie van het sportdebat en werkbezoek zijn vanaf nu beschikbaar. Deze handleidingen sluiten aan bij de brochure: ‘Met sport en bewegen naar een energieke en gezonde gemeente’. Vanuit de thema’s in de brochure kunnen prikkelende stellingen, toegesneden argumentatie en inleidingen worden afgeleid.

Start het gesprek binnen jouw sportcampagneteam over het organiseren van een sportdebat of werkbezoek. Nodig de politiek (voor het Kerstreces) uit voor een werkbezoek of sportdebat in begin 2022.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

    Top