Aftermovie SSNB Kennismakerij | ontmoet, deel en benut de kracht van sport, bewegen en spelen | woensdag 4 december 16.00-21.00 uur | LocHal Tilburg

SSNB is jarig: sinds 1979 vervult Stichting Sportservice Noord-Brabant de rol van kennispartner en verbinder voor een gezond en veerkrachtig Brabant. We vieren dit 40-jarig jubileum niet met slingers en confetti, maar samen met Vereniging Sport en Gemeenten trakteren we op woensdag 4 december op kennis, inspiratie, inzicht, ontmoeting en uitwisseling. In samenwerking met een breed scala aan partners stellen we een mooi inhoudelijk programma samen. Centraal staan de ontwikkeling en borging van de lokale sportakkoorden. Maar er is meer, ook voor gemeenten die (nog) niet aan de slag gaan met een lokaal sportakkoord. De workshops met relevante en actuele thema’s leveren de nodige aanknopingspunten om met sport, bewegen en spelen zoveel mogelijk maatschappelijke winst te realiseren.

Partners

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.