Aanmelden

We nodigen onze bestuurlijke en ambtelijke relaties van Brabantse gemeenten op het gebied van sport van harte uit voor de Kennismakerij, net als hun collega’s van verwante domeinen zoals sociaal domein, openbare ruimte en duurzaamheid. Ook Brabantse sportformateurs zijn uitgenodigd om samen met hun lokale kernteams aan te sluiten. (Organisatoren SSNB en Vereniging Sport en Gemeenten nodigen beiden hun relaties uit, dus het kan zijn dat je de uitnodiging via beide organisaties ontvangt.)

Overige belangstellenden kunnen hun interesse voor deelname bij ons kenbaar maken via kennismakerij@ssnb.nl. We bieden je graag de gelegenheid om aan te sluiten als het maximum aantal deelnemers dat toelaat. Je ontvangt daarover van ons bericht.

Deelname is gratis maar niet volledig vrijblijvend. Als je onaangekondigd afwezig bent of afmeldt na 1 december brengen we 20 euro in rekening.

Inschrijfformulier

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.