Locatie

LocHal Tilburg
Bezoekadres: Burgemeester Brokxlaan 1000 5041 SG Tilburg

Pal achter het station van Tilburg staat een imposant gebouw: de LocHal. Een vernieuwende plek waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creƫren, innoveren, exposeren en presenteren samenkomen. De voormalige locomotiefwerkplaats is het nieuwe kloppende hart van de Spoorzone Tilburg.

De LocHal ligt op een centrale plek in Tilburg, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en fiets. Plan je route via www.lochal.nl

– Bereikbaarheid:
De LocHal in Tilburg is uitstekend te bereizen met openbaar vervoer. Sla als je uit de trein komt rechtsaf richting de Spoorzone. Kom je met de bus, loop dan door de stationshal naar de andere zijde van het spoor. Eenmaal buiten het station, sla rechtsaf; na 100 meter tref je links de ingang van de LocHal.

Kom je met eigen vervoer dan zijn er in de nabijheid 2 parkeerterreinen, beiden te bereiken via de Burgemeester Brokxlaan

 

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.