Presentaties workshops

Woensdag 4 december was het zover, de Kennismakerij. Wij hebben er van genoten en we hopen jullie ook. Na afloop waren er veel vragen over waar de presentaties terug te vinden waren. Wij zijn druk bezig met het verzamelen van alle presentaties en hopen deze pagina steeds verder te vullen. Hieronder vind je een overzicht van het programma. Door de door jou bezochte workshops aan te klikken vind je de presentaties. Wil je nog even terugblikken in beeld? Bekijk dan het fotoalbum!

Wij willen via deze weg nogmaals iedereen bedanken voor je komst. Zonder jullie aanwezigheid had het nooit zo’n succes kunnen zijn!

Wat we bij deze ook nog eens extra onder de aandacht willen brengen zijn de kansen rondom de Nationale Diabetes Challenge! In de gemeente met relatief de meeste deelnemers komt Bas van de Goor zelf meewandelen, en de gemeenten met de leukste ideeën voor beweegvriendelijke openbare ruimte krijgen gratis begeleiding bij de uitwerking ervan. Laat deze uitdaging niet liggen en doe mee!

Presentaties workshops SSNB Kennismakerij 4 december

16:00 – 17:00
Plenair

Dagvoorzitter Hanne van Aart  interviewt vertegenwoordigers van VWS, VSG, Gemeente Tilburg en SSNB en introduceert keynote spreker Ton Wilthagen.
Visual | multidisciplinair samenwerken & keynote ’10 lessen: wat kan de arbeidsmarkt leren van de sport

17:00 – 17:55
Workshopronde 1
18:40 – 19:35
Workshopronde 2
19:35 – 20:30
Workshopronde 3
Doorlopend
Expositie

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.