Programma

De Kennismakerij: ontmoet, deel en benut de kracht van sport, bewegen en spelen
Programma woensdag 4 december 2019

15:15 – 16:00
Inloop

We heten je van harte welkom in de LocHal in Tilburg voor een middag en avond vol kennis, inspiratie, inzicht, ontmoeting en uitwisseling.

16:00 – 17:00
Plenair

Dagvoorzitter Hanne van Aart  interviewt vertegenwoordigers van VWS, VSG, Gemeente Tilburg en SSNB en introduceert keynote spreker Ton Wilthagen.

17:00 – 17:55
Workshopronde 1
17:55 – 18:40
Pauze

Inclusief maaltijd en uitreiking cheque SSNB-veiling aan Jeugdfonds Sport Brabant

18:40 – 19:35
Workshopronde 2
19:35 – 20:30
Workshopronde 3
20:30 – 21:30
Plenair

Plenaire afsluiting, slotwoord met de gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen + een hapje en een drankje.

Gedurende het hele event zijn op het centrale plein (waar ook de ontvangst en de afsluiting zijn) een olympisch pop-up museum van NOC*NSF en foto expositie van SportExperience over beweegvriendelijke oplossingen in de openbare ruimte in Kopenhagen te zien.

Bij SportExperience kunnen de 10 gemeenten met de meest originele inzendingen rondom slim gebruik de openbare ruimte eveneens kans maken op een gratis sessie onder professionele begeleiding om deze ideeën verder uit te werken.

Hier vind je de indeling van de zalen.

Wijzigingen m.b.t. (de indeling van) het programma voorbehouden

-Let op! Tijdens dit evenement worden foto’s gemaakt en wordt er gefilmd. Wanneer je niet wilt dat je op beelden verschijnt die wij na afloop mogelijk gebruiken, dan kun je dit op voorhand bij binnenkomst, wanneer je jouw badge ontvangt, kenbaar maken.

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.