Brabant Beweegt Buiten van start!

Brabant Beweegt Buiten van start!

SSNB en Fontys Sporthogeschool hebben op 25 januari op het Fontys Share 2022 event Brabant Beweegt Buiten officieel gelanceerd. Noud van Herpen (SSNB), Daan Ruimerman (SSNB) en Dennis Arts (FSH), de verdienstelijke plaatsvervanger van Maartje Kunen, hebben in een 45 minuten durende talkshow de opzet en achterliggende gedachte van Brabant Beweegt Buiten toegelicht.

Brabant Beweegt Buiten is ontwikkelt om Noord-Brabant Beweegvriendelijker te maken. Samen met ons netwerk ondersteunen we gemeenten, buurtsportcoaches en andere sport- en beweegprofessionals bij het werken in of aan een beweegvriendelijke omgeving. Dit doen we van A tot Z, van Agendasetting tot het ondersteunen van professionals die Zichzelf continue ontwikkelen én van visie tot meedenken aan een passende oplossing!

Benieuwd naar de talkshow over Brabant Beweegt Buiten op Fontys Share? Bekijk het hier. (Brabant Beweegt Buiten begint op minuut 59:30)

Wil je graag meer informatie over Brabant Beweegt Buiten of zit jouw organisatie met een vraagstuk over een Beweegvriendelijke Omgeving? Bekijk de pagina van Brabant Beweegt Buiten die nu online is! Ook als je mee wilt werken aan ons doel om zo veel mogelijk Brabanders te laten bewegen in de openbare ruimte horen we graag van je. Neem dan contact op met Noud van Herpen via n.v.herpen@ssnb.nl of 06 – 34 47 28 48.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

    Top