Sylvia is een buurtsportcoach die voornamelijk in de uitvoering van de activiteiten van Landerd SpoRtZO te vinden is.

Zij verzorgt de gymlessen op maandag en dinsdagochtend bij basisschool de Wizzert en op dinsdagmiddag bij basisschool Oventje in Zeeland. Op woensdag en vrijdag geeft zij gymlessen aan de groepen bij basisschool de Regenboog in Schaijk.
Landerd SpoRtZO wordt ingezet voor de uitvoering van een vitaliteitsproject voor medewerkers van de gemeente Landerd binnen het programma Landerd in Beweging. Landerd SpoRtZO en gemeente Landerd hebben het doel de gezondheid en vitaliteit bij werknemers te bevorderen. Gezond en vitaal betekent: beter presteren, je goed voelen en actief en energiek zijn. Sylvia geeft uitvoering aan dit vitaliteitsproject. Elke maandagmiddag maakt zij een lunchwandeling met de ambtenaren van de gemeente.
Onze Sportvrienden (Uniek Sporten) is de naam voor de beweeggroep op woensdagavond. Deze beweeggroep bestaat uit volwassenen met een verstandelijke beperking die niet of niet helemaal mee kunnen in het reguliere sportaanbod. Onder leiding van Sylvia en de ondersteuning van vrijwilligers trainen de deelnemers vooral de algemene dagelijkse levensverrichtingen.
Elke donderdagochtend geeft Sylvia uitvoering aan het Beweegpunt Zeeland. Het beweegpunt is een ontmoetingsruimte waar de senioren naartoe kunnen gaan voor de sociale contacten. Een centraal punt vanuit waar verschillende beweegactiviteiten opgestart worden en senioren kunnen gaan bewegen. Sylvia geeft elke donderdag een beweegles in    ’t Beweeghofke, de beweegtuin bij zorgcentrum Compostella en de Franciscushof. Ook geeft zij lessen Meer Bewegen Voor Ouderen aan de bewoners van Compostella.

Je kan contact opnemen met Sylvia via s.ligtvoet@ssnb.nl of 06-15693122.


JaNee
 

JaNee