Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Sylvia verzorgt gymlessen op dinsdagochtend en donderdagmiddag van basisschool de Wizzert en op dinsdagmiddag bij basisschool Oventje in Zeeland. Op woensdag en vrijdag geeft zij gymlessen aan de groepen bij basisschool de Regenboog in Schaijk.

Beweegpunt Zeeland

Elke donderdagochtend geeft Sylvia uitvoering aan het Beweegpunt Zeeland. Het beweegpunt is een ontmoetingsruimte waar de senioren naartoe kunnen gaan voor de sociale contacten. Een centraal punt vanuit waar verschillende beweegactiviteiten opgestart worden en senioren kunnen gaan bewegen. Sylvia geeft elke donderdag een beweegles in ’t Beweeghofke, de beweegtuin bij zorgcentrum Compostella en de Franciscushof. Ook geeft zij lessen Meer Bewegen Voor Ouderen aan de bewoners van  Compostella.

Landerd in Beweging

Landerd SpoRtZO wordt ingezet voor de uitvoering van een vitaliteitsproject voor medewerkers van de gemeente Landerd binnen het programma Landerd in Beweging. Landerd SpoRtZO en gemeente Landerd hebben het doel de gezondheid en vitaliteit bij werknemers te bevorderen. Sylvia geeft uitvoering aan dit vitaliteitsproject in samenwerking met studenten sport en bewegen.

Je kan contact opnemen met Sylvia via s.ligtvoet@ssnb.nl


JaNee
 

JaNee