Samen in beweging en daarna weer met nieuwe energie aan het werk

Ali Kuyucu (48) woont in Zevenbergen en werkt met veel plezier fulltime op de kabelafdeling van leerwerkbedrijf WVS in Roosendaal. Iedere maandag gaat hij met een groep collega’s in de lunchpauze lopen in de omgeving van het bedrijventerrein. Onder begeleiding van een beweegcoach van SSNB samen in beweging om daarna weer met nieuwe energie aan de slag te gaan.

Gezond en in conditie zijn
Ook in zijn vrije tijd is sport en bewegen een belangrijk onderdeel van Ali’s leven. Hij doet tegenwoordig aan cardiofitness en denkt nog graag terug aan de tijd dat hij wedstrijden speelde met kickboksen, karate en thaiboksen. “Ik vind het gewoon leuk om met mijn (sport)vrienden actief bezig te zijn. Gezond zijn en een goede conditie hebben is best belangrijk. En sporten helpt om dat buikje van mij te verminderen,” vertelt Ali met en lach.

Beweegweek krijgt vervolg
De wekelijkse loopactiviteit is een concreet vervolg op de beweegweek die begin dit jaar door SSNB werd georganiseerd voor de medewerkers van WVS, die veelal een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Tijdens de beweegweek was bewustwording op het gebied van een gezonde en actieve leefstijl een belangrijk aandachtspunt. Door het wekelijks faciliteren van de loopactiviteit blijft de extra stimulans om in beweging te zijn gedurende het hele jaar aanwezig.

Ali (donkerblauw shirt) loopt voorop tijdens de wandeling met zijn collega’s van WVS in Roosendaal

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.

    Top