Pilot 50 Sportaccommodaties verduurzamen in Brabant

In opdracht van Provincie Noord-Brabant en zestien Brabantse gemeenten werkt SSNB aan een pilot om 50 sportaccommodaties in Brabant te verduurzamen.  Het doel van de pilot: sport via verduurzamen betaalbaar houden door de kracht van lokale samenwerking met gemeente, sport, ondernemers en energie coöperatie.

Inzicht

Dit doen wij in samenwerking met Stichting MOED en een netwerk aan zakelijke partners. SSNB en MOED begeleiden het proces om inzicht te krijgen in duurzame mogelijkheden op iedere accommodatie. Dit inzicht verkrijgen we door het uit laten voeren van energiescans en het uitwerken van een plan van aanpak per accommodatie.

Factsheet

De resultaten uit de 50 energiescans zijn verwerkt in deze factsheet. Via een doorvertaling laten we ook direct de potentie voor heel Brabant zien.

Procesbegeleiding

Als procesbegeleider legt SSNB de nadruk op het inzetten van de juiste experts op het gebied van scans, offertes en financiering. Naast de resultaten uit de energiescans biedt de factsheet ook inzicht in onze aanpak en diverse financieringsmogelijkheden.

Resultaat bij VV Schijf

Aan de slag of meer informatie?

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je accommodatie en heb je vragen of ben je op zoek naar advies of een expert, aarzel niet en laat het ons weten.
Neem contact op met Bas IJpelaar via b.ijpelaar@ssnb.nl of bel naar 06-48505796.

Bas IJpelaar Procesbegeleider
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Top