Sport op de politieke agenda!

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen (GR2018). Dat lijkt nog ver weg maar politieke partijen schrijven nú al hun verkiezingsprogramma’s.

Dé gelegenheid om sport een mooie plek te geven in de verkiezingsprogramma’s, maar ook om na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 een prominente plek voor sport op de lokale politieke agenda te houden.

Sportclubs
Vooral de sportclubs kunnen de lokale politiek inspireren met de kracht van sport door hen uit te nodigen op hun club of samen een werkbezoek of (sport)debat te organiseren.

Gemeente
De gemeente maakt het lokale sportbeleid en geeft in verhouding tot de rijksoverheid veel meer uit aan sport (130 miljoen van het rijk tegenover 1,2 miljard van alle gemeenten samen). Succesvol samenwerken tussen gemeenten, de lokale politiek en sportclubs kan alle partijen veel opleveren.

Sportcampagne Teams
Daarom worden er de komende tijd in zoveel mogelijk gemeenten Sportcampagne Teams ingericht, die samen met lokale sportorganisaties campagneacties op zetten om sport onder de aandacht te brengen van de politiek.

Geïnteresseerd?
Meld je dan aan voor een Sportcampagne Team in jouw gemeente via NOC*NSF.

Debby Poels Communicatie & Marketing
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

    Top