SSNB plus Gemeente

SSNB plus Gemeente 

Nieuwsflits:
– De opdracht in de gemeente Roosendaal is voor vier jaar verlengd.
– In Steenbergen is het team uitgebreid met een coördinator, Sigrid Noordijk is 1 februari gestart.
– In Zundert is het team uitgebreid met een buurtsportcoach jeugd, Jeroen van der Ven is 24 februari gestart.
– De buurtsportcoaches in Halderberge maken vanaf 1 januari 2020 onderdeel uit van SSNB. Dit team bestaat uit vier vakleerkrachten die actief zijn in het onderwijs.
– De buurtsportcoaches in Etten Leur zijn sinds 1 maart bij SSNB in dienst. Dit team bestaat uit vier buurtsportcoaches.

MOVE Vught, Landerd SpoRtZO en GUUS beweegt je zijn de lokale uitvoeringsorganisatie van de buurtsportcoaches van SSNB.

Gemeente Vught – MOVE Vught
De Gemeente Vught wordt dit jaar extra ingezet op inrichting openbare ruimte naast de reguliere opdracht van MOVE Vught. Er heeft een urenuitbreiding plaats gevonden van een aantal medewerkers van MOVE Vught en er zijn tevens twee nieuwe medewerkers aangenomen in de personen van Bart van de Water en Yoeri Vugts om MOVE Vught te ondersteunen.

Gemeente Landerd – Landerd SpoRtZO
Bij Landerd SpoRtZO is vanaf februari een nieuwe coördinator voor de buurtsportcoaches gestart. Dominique Palmen volgt daar Aemy Sevinga op die vier jaar lang voor SSNB coördinator is geweest bij Landerd SpoRtZo.

Gemeente Uden – GUUS beweegt je
Het Udense Sjors Sportief en Creatief krijgt een vervolg voor volwassenen. Het nieuwe project ‘Follow Up’ wordt ontwikkeld door Cultuur- en SportStimulering Nederland in samenwerking met GUUS beweegt je. In Uden krijgen volwassenen krijgen nu ook de kans om leuke activiteiten uit te proberen alvorens zich aan te sluiten bij een vaste groep of zelfs lid worden van een vereniging. Uden heeft deze primeur, want het aanbod voor volwassenen kwam nog niet eerder voor in Nederland!

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Top