Daria de Bruijn-van de Kerkhof

Daria de Bruijn, Senior Finance Medewerkster

“Teamwork vind ik ook buiten het sportveld belangrijk”

Sport en bewegen speelt voor Daria de Bruijn al van kleins af aan een grote rol. Je zou misschien zelfs kunnen stellen dat het van levensbelang was voor haar. Als zesjarig meisje liep ze ernstige brandwonden op over haar hele lijf. Tijdens de zware revalidatieperiode leerde ze opnieuw lopen en fietsen. En vele huidoperaties volgden in de jaren daarna. “Ik ben wel honderd keer geopereerd. Iedere keer weer opnieuw naar het ziekenhuis. Telkens weer onder narcose. Dat gif in je lijf, dat kan niet gezond zijn. Het is zo’n roofbouw op je lichaam. Fit blijven is heel erg belangrijk om goed te genezen.”

Sneller herstellen

“Kom op, we gáán!” Haar moeder stimuleerde de kleine Daria enorm om veel te bewegen. “Ik moest vooral veel gaan zwemmen. En hoewel ik altijd een waterratje was geweest vond ik het toen lang niet altijd leuk. Ik was echt een bezienswaardigheid als brandwondenpatiënt. Maar het was wel goed voor me. Als je fit bent herstel je ook sneller. Toen ik wat ouder was ging ik voetballen. Dat was echt helemaal mijn ding. Ik ging er hélemaal voor, heb dan geen stopknop. We werden drie jaar op rij kampioen. De adrenaline gierde tijdens die wedstrijden door m’n lijf. Ik krijg er nu nog kippenvel van,” blikt ze lachend terug.

Teamwork: samen verschil maken

“Ik doe er alles aan om te winnen. Een slechte verliezer ben ik niet persé, maar dan wil ik wel zeker weten dat we er alles aan gedaan hebben. Teamwork, samen een doel bereiken, dat vind ik ook buiten het sportveld belangrijk. Bijvoorbeeld in mijn werk.” Daria heeft als Senior Finance Medewerkster een spilfunctie bij SSNB.

“Als Senior Finance medewerkster ben ik de rechterhand van de controller. Ik houd me bezig met de registratie en verwerking van de financiële administratie. Ik kijk mee naar verzoeken voor uitgaven, zodat we samen de organisatie financieel gezond houden. Het cijfermatige, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Ik word er blij van als de administratie netjes op orde is.

Verder ben ik vanuit mijn rol als Senior Finance Medewerkster een vraagbaak voor van alles. Het eerste aanspreekpunt bij ICT-vraagstukken. Het is mooi om voor een organisatie te werken die met een sociaal en maatschappelijk doel bezig is. Achter de schermen draag ik daaraan ook mijn steentje bij en samen maken we echt verschil!”

Top