Denise Hermans

Denise Hermans, Communicatie Coördinator

“Je ziet dingen toch weer in een ander perspectief als je lekker hebt gesport.”

Het stadspark in Tilburg, bij het Cruyff Court. Weer of geen weer, daar is Denise Hermans driemaal per week te vinden voor een bootcamp. De ene keer traint ze ’s avonds om de dag lekker af te sluiten. De andere keer juist ‘s ochtends, zodat ze fit haar werkdag bij SSNB als Communicatie Coördinator kan beginnen.

Duizend dingen op een dag

Denise is een nieuwe aanwinst in het SSNB-team. Ze heeft haar eerste werkweken achter de rug en vertelt over haar ervaringen: “Mijn vorige functie was heel breed, zowel officemanagement als communicatie. Ik vind het heel leuk dat ik me bij SSNB weer specifiek op het communicatievak kan richten. En dan ook nog eens voor een heel gaaf doel: met sport en bewegen zorgen voor een betere gezondheid voor iedereen. Ik wilde graag in een team werken met enthousiaste jonge mensen. Ook wat dat betreft val ik met mijn neus in de boter. Zo vind ik het erg leuk om samen met onze communicatie stagiair zaken voor elkaar te krijgen.

In mijn rol coördineer ik alles omtrent communicatie voor de organisatie. Ik ondersteun veel verschillende collega’s met hun communicatievraagstukken: de lokale teams met buurtsportcoaches, de regiocoördinatoren en het managementteam. De afgelopen weken heb ik me onder meer
bezig gehouden met onze corporate communicatie (met onder andere een mooie praatplaat en diverse factsheets), de slotbijeenkomsten van lokale sportakkoorden, het up to date houden van de website en onze zichtbaarheid via social media. Deze afwisseling maakt het werk erg leuk, ik doe duizend dingen op een dag. De komende periode ligt mijn focus vooral op de corporate  communicatie en daarmee samenhangend de realisatie van een nieuwe website. Best grote projecten dus. Mooi als we daardoor straks nog beter kunnen uitdragen, van binnen naar buiten, wat we kunnen bieden en wat onze meerwaarde is.”

Geweldig evenement

Voor ontspanning en nieuwe energie doet Denise driemaal per week aan bootcamp. “Daar voel ik me heel goed bij, sterker en zelfverzekerder. En het geeft me ook innerlijke rust, meer los van de drukte in mijn hoofd. Je ziet dingen toch weer in een ander perspectief als je lekker hebt gesport. Daarbij is het ook altijd gezellig bijkletsen met mijn sportmaatjes, het is voor mij echt het uitje van de week.” Haar ogen gaan nog meer glimmen als ze vertelt over een van haar mooiste sportervaringen. “Vorig jaar heb ik meegezwommen met de Swim to Fight Cancer in de Piushaven in Tilburg. Wat een geweldig evenement was dat! Heel goed georganiseerd, een mooie opbrengst voor het goede doel, stralend weer en de hele haven stond vol met mensen om aan te moedigen. Met twee vrienden had ik ter voorbereiding flink getraind in het zwembad. Ontelbare baantjes van 25 meter hebben we daar getrokken. We hadden onszelf als doel gesteld om binnen een uur twee kilometer te kunnen zwemmen. Gaaf als dat dan lukt!”

Top