Inge Daams

Inge Daams over haar werk bij SSNB en passie voor sport en bewegen

“Ik sport en beweeg echt voor mezelf!”

Als Senior Finance medewerkster is Inge de rechterhand van de controller. Zij houdt zich bezig met de registratie en verwerking van de financiële administratie. Inge vertelt over haar werk: “Voordat ik bij SSNB aan slag ging, had ik een drukke baan bij een horecaketen. Ik was echt toe aan een nieuwe uitdaging. In maart 2022 ben ik aan de slag gegaan als Senior Finance medewerkster bij SSNB. Het werk bevalt me erg goed, want van cijfertjes gaat mijn hart echt sneller kloppen, maar ook het puzzel- en uitzoekwerk vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast heb ik graag persoonlijk contact met collega’s en klanten.”

Lekker in beweging

Inge komt graag in beweging, zeker na een dag hard werken, zittend achter haar bureau. Inge vertelt: “Vroeger heb ik veel gesport. Ik deed aan atletiek, tennis en ik had zelf paarden en was daar erg druk mee. Ik vond het echt een uitdaging om een eigenzinnig paard zo te trainen dat ik er toch dressuurwedstrijden mee kon rijden, zonder een harde hand te gebruiken natuurlijk. Ik ben niet competitief ingesteld. Laat mij maar lol hebben in wat ik doe en laat een ander maar winnen. Ik sport en beweeg echt voor mezelf.”

Door haar drukke bestaan komt het sporten er op dit moment niet van, maar dat weerhoudt Inge niet om toch in beweging te komen. “In mijn vrije tijd wandel en fiets ik veel. Ik ga zeker 2 a 3 keer per week met een vriendin een flink stuk wandelen. Ook neem ik mijn hond mee naar de hei en maak daar een lange wandeling van zo’n 2 uur. Heerlijk! Zo maak ik mijn hoofd leeg en doe ik nieuwe energie op. Ik kan zo genieten van de natuur, de buitenlucht en alle geluiden, ik ben echt een buitenmens”, aldus Inge.

Inge werkt 4 dagen in de week bij SSNB. Zij vindt het mooi om voor een organisatie te werken die met een sociaal en maatschappelijk doel bezig is. Achter de schermen draagt ze daar haar steentje aan bij.

Top