Siham Fareh

Siham Fareh, officemanager

“Ik zit gewoon veel beter in mijn vel als ik sport”

Siham Fareh is sinds enkele maanden bij SSNB aan boord als officemanager. Als een van de weinige SSNB-collega’s was zij niet als kind al verzot op sport. Verre van zelfs. Maar tegenwoordig kan ook zij niet meer zonder haar dagelijkse hardloopronde of yogasessie.

Spijbelen bij gymles

“Vroeger vond ik sporten echt vreselijk. Het liefst spijbelde ik tijdens de gymlessen. Pas toen ik 16 jaar werd ben ik begonnen met fitnessen en ging ik naar de sportschool om kilo’s kwijt te raken. Vanaf toen is sporten voor mij een beetje begonnen. Daarvoor wilde ik er echt niets mee te maken hebben,” lacht de Bossche Siham aanstekelijk. “Later ben ik met crossfit gestart, dat deed ik bijna elke dag. Toen deze lessen door corona stopten merkte ik dat ik het eigenlijk wel heel fijn vind om meer vrijheid te hebben in mijn sportroutine. Met crossfit werd me elke les verteld wat ik moest doen, nu kan ik elke dag zelf kiezen waar ik behoefte aan heb. Lekker een stuk hardlopen of meer ontspannen yoga. Mijn loopronde aan de rand van de stad is heel mooi: zover als je kunt kijken zie je alleen maar groen. Prachtig!

Ik heb wel dagen dat ik niet sport, maar dan zit ik meteen minder lekker in mijn vel. Sport betekent heel veel voor me, ik heb het echt nodig. Ik functioneer beter als ik sport, op werk en privé.

Van voor naar achter de schermen

Voordat Siham bij SSNB aan de slag ging als spin in het web achter de schermen, had ze diverse functies waarin ze meer op de voorgrond opereerde. “Ik was onder meer hotelmanager van een boetiekhotel in de binnenstad, een echte frontoffice functie. Ook heb ik in een hotel in Amsterdam gewerkt en diverse stages bij hotels doorlopen. Ik stond altijd wel op de voorgrond dus. Maar ik vind
het backoffice werk, meer op de achtergrond, veel leuker. Daar ben ik naar op zoek gegaan, en die functie heb ik gevonden bij SSNB. Ik heb het hier erg naar mijn zin en leer nog elke dag bij. Dat is fijn, ik blijf mezelf graag ontwikkelen en dat kan zeker in deze functie.”

Rinkelende telefoons, ontplofte mailboxen, overvolle agenda’s, plannen, organiseren, faciliteren, ondersteunen… het is dagelijkse kost voor officemanager Siham. Dienstverlenend werken zit in haar bloed. “Ik vind het totaalpakket in mijn functie heel leuk. Het is fijn om collega’s te kunnen helpen. Als ik de werkdag afsluit met een bijgewerkte mailbox waarin alle ingekomen vragen zijn afgehandeld dan ga ik blij naar huis.”

Top