SSNB IS OP ZOEK NAAR EEN: PROJECTMEDEWERKER INCLUSIEF BEWEGEN

Aanstelling: 8 tot 32 uur per week
Datum indiensttreding: zo spoedig mogelijk
Vacaturenummer: 1344

Globale omschrijving van de werkzaamheden

Als nieuwe project medewerker maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van uiteenlopende projecten. Vooral op het thema inclusief bewegen zijn er de laatste tijd veel nieuwe projecten opgestart. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken.

Je krijgt een heel uiteenlopend takenpakket en we zijn super benieuwd naar jouw ideeën voor de projecten en doelgroepen waar je mee aan de slag gaat. Wat voorbeelden van werkzaamheden zijn:

 • Projectcoördinatie;
 • Voorbereiden van overleggen, verslaglegging, evalueren, financiële verantwoording, etc.;
 • Administratieve taken;
 • Enthousiasmeren van (externe) partijen om aan een project te participeren;
 • Jouw kennis en ervaring omzetten tot nieuwe projecten, producten of diensten.

Kortom, je hebt kennis van en affiniteit met inclusief bewegen en wil jouw ideeën bij ons tot leven brengen. Er is in deze functie ook ruimte om door te groeien tot specialist op een thema. Als jij laat zien wat je in je mars hebt en samen met ons toffe nieuwe projecten kunt ontwikkelen staan we open om samen de opties te verkennen.

Projecten

Volwassenenfonds
Coördinatie van de huidige 5 gemeenten, aanvragen goedkeuren, acquisitie richting nieuwe gemeenten. Met als doel 5 nieuwe gemeenten in 2023.

Senioren
Projectcoördinatie van Doortrappen t/m juni 2023. Daarna bereid je samen met je collega’s de aanbesteding voor om dit project nog 4 jaar te mogen draaien. Daarnaast zien we zeker kansen in de nieuwe SPUK regeling voor deze doelgroep. Graag kijken we met jou graag samen met deze expert welke we producten/interventies we in de markt kunnen zetten voor deze doelgroep.

Nieuwe doelgroepen
Daarnaast zijn er een aantal doelgroepen binnen het spectrum “inclusief bewegen” nog onderbelicht. Terwijl ook die groepen meer tijd en aandacht verdienen, bijvoorbeeld LHBTIQ+. Graag ontwikkelen we samen met jou ook projecten, producten of diensten om deze groepen in heel Brabant te ondersteunen op het gebieden van sporten en bewegen.

Wij zoeken

Voor deze functie zoeken we iemand met een positieve persoonlijkheid die van aanpakken weet en het een uitdaging vindt om met uiteenlopende onderwerpen tegelijk bezig te zijn. Het team bestaat uit snoeihard werkende collega’s die zich binnenkort afvragen hoe ze het ooit zonder jou hebben gered. Jij maakt onderdeel uit van dat team, maar het mag geen probleem zijn om zelfstandig dingen op te pakken. Je ziet werk en losse eindjes liggen en maakt er een sport van dat op te pakken en af te werken.

Functie eisen

 • Je hebt MBO+ / HBO werk/denk niveau;
 • Je bent minimaal 8 en maximaal 32 uur per week beschikbaar en af en toe werken in de avonduren is geen probleem;
 • Je hebt affiniteit met de sportsector en bent woonachtig in Noord-Brabant.

Als projectmedewerker bij SSNB krijg je:

 • De kans om in een informele en sportieve omgeving te werken binnen een professionele organisatie;
 • De kans om te laten zien wat je kunt, onder goede begeleiding met veel ruimte om te leren en jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen;
 • Een leerzame baan met veel zelfstandigheid en dus de ruimte om jouw werktijden zelf in te vullen;
 • Inschaling in de CAO sport in schaal 8; inschaling is afhankelijk van het opleidingsniveau en ervaring. Doorgroei naar schaal 9 is mogelijk en is afhankelijk van de ontwikkeling die je doormaakt en de in de toekomst uit te voeren opdrachten.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur jouw motivatie en CV naar info@matchsportdetachering.nl. Doe dit vóór 10 februari aanstaande.
Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature: 1344. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 16 februari 2023.

Indien je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Sanne van Mierlo via 06-41338563.
Indien je nog vragen hebt over de sollicitatie procedure kun contact opnemen met Fons de Kok via 06-28613845 of info@matchsportdetachering.nl

Download hier de vacature in PDF