SSNB is op zoek naar een SPECO stagiair(e)

Aanstelling: meewerkstage of afstudeerstage binnen Team Personeelsdiensten

Ben jij een enthousiaste SPECO-student en wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkelingen van team personeelsdiensten en je ontwikkelen op het gebied van onder andere productontwikkeling? Wil je dit doen in een superleuke, sportieve en dynamische organisatie? Ben je daarnaast hands-on, schakel je snel en ben je niet bang voor een uitdaging? Lees snel verder, want SSNB is op zoek naar jou!

De organisatie

De ondernemende professionals van SSNB zetten zich als kennispartner en verbinder in voor een gezond en veerkrachtig Brabant. Wij werken samen met overheden, verenigingen, onderwijs, zorg & welzijn en bedrijfsleven aan het versterken van de sport- en beweeginfrastructuur. Met als doel zoveel mogelijk mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en zo ook een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Want sporten en bewegen is universeel, gezond, zorgt voor plezier, is laagdrempelig en verbindt! SSNB is een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij gaan voor maatschappelijke winst door de inzet van sport en bewegen.

We zijn een relatief klein team, bestaande uit 17 mensen in Eindhoven en ongeveer 35 buurtsportcoaches bij diverse gemeenten. We zijn direct en open naar elkaar. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen.

We zitten op het toch al zo bruisende Strijp-S, het terrein van de oude Philips-fabrieken in Eindhoven, is sinds de zomer van 2014 een bijzonder initiatief rijker. Het historische pand SX (1914), waar voorheen de glasfabriek van de Eindhovense multinational gevestigd was, is omgetoverd in een centrum voor sport, marketing en media. “De symboliek van de letters SX kan niet treffender: Sport vormt de rode draad voor de bewoners die in de driehoek ‘sport, marketing en media’ actief zijn en X staat voor kruisbestuiving, het vermenigvuldigen van activiteit en natuurlijk eXperience” In verband met de Corona maatregelen werken we nu voornamelijk vanuit huis.

Team PD (personeelsdiensten)

Team PD bestaat uit een salarisadministrateur, medewerker backoffice en een manager/accountmanager. SSNB biedt een volledig ondersteuningspakket van personeelsdiensten aan voor medewerkers bij sportaanbieders. Naast het uitvoeren van het werkgeverschap, adviseren wij sportverenigingen ook bij fiscale en juridische personeelszaken. Heeft u behoefte aan vakkundig en professioneel sportkader, maar neemt u een werknemer liever niet zelf in dienst, dan kan SSNB het (formeel) werkgeverschap op zich nemen. De manager/accountmanager is het gezicht naar buiten toe voor bestaande en nieuwe sportaanbieders. De salarisadministrateur is verantwoordelijk voor het maandelijkse verloningsproces en de medewerker backoffice is verantwoordelijk voor alle contract en salarisadministratie.

Globale omschrijving van de werkzaamheden

Je gaat in deze brede meewerkstage echt meelopen bij SSNB en in het bijzonder in het team Personeelsdiensten. Je krijgt een verscheidenheid aan opdrachten. De volgende operationele werkzaamheden behoren onder andere tot je takenpakket:
Ondersteunen van de manager/accountmanager personeelsdiensten. Dit kan op diverse vlakken zijn bijvoorbeeld het ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van nieuwe diensten (productontwikkeling), het evalueren en eventueel aanpassen van de huidige dienstverlening, het uitwerken van proposities en het bieden van ondersteuning bij diverse andere projecten. Ook kun je ingezet worden op het signaleren van marktontwikkelingen en hierover advies uitbrengen en het doen van diverse onderzoeken in de regio in opdracht van de manager/accountmanager personeelsdiensten.

Wij zoeken

 • Een derde- of vierdejaars SPECO-student die:
 • Minimaal 4 maanden 4/5 dagen stage loopt vanaf september 2022;
 • Het leuk vindt om mee te werken in onze organisatie;
 • Wil proeven aan een brede functie;
 • De handen uit de mouwen steekt en gemakkelijk schakelt;
 • Stressbestendig is en met verschillende werkzaamheden aan de slag wil gaan;
 • Initiatief neemt en het leuk vindt om gedeeltelijk een eigen takenpakket te creëren;
 • Geen problemen heeft met eventueel werk in de avonduren.
 • Een proactieve houding heeft, goed zelfstandig kan werken en past binnen de cultuur van SSNB.

Ons aanbod

 • Een afwisselende, uitdagende stage met alle ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen;
 • Je krijgt een volwaardige plek in het team en ontvangt een passende stagevergoeding.

Solliciteren?

Voor vragen over de functie-inhoud en de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Fons de Kok telefoonnummer 088 – 246 81 33. Je kunt je interesse kenbaar maken door je motivatie en cv te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Vermeld hierbij duidelijk dat het gaat om deze functie.

Download hier de vacature in PDF