Dit jaar bestaat SSNB (voorheen Stichting Sportservice Noord-Brabant) 40 jaar. Al sinds 1979 zijn we actief als verbinder en kennispartner voor een gezond en sportief Brabant. Dat vieren we dit jaar onder meer met een online veiling voor het goede doel. Tijdens de nationale sportweek gaan gesigneerde sporttenues van bekende (oud-)sporters onder de hamer. Anky van Grunsven, Ireen Wüst, Adrie van der Poel, Minke Booij en Yuri van Gelder: op de gesigneerde sporttenues van deze en andere Brabantse (oud-)topsporters kan binnenkort geboden worden. De online veiling start op maandag 23 september.

Voor het Jeugdfonds Sport Brabant

De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan Jeugdfonds Sport Brabant. In de provincie Noord-Brabant zijn er ongeveer 40.000 kinderen die niet kunnen sporten omdat er thuis geen geld is voor bijvoorbeeld de contributie van een sportclub en sportmaterialen. Het Jeugdfonds Sport Brabant, samenwerkingspartner van SSNB, heeft sinds 2012 al bijna 10.000 kinderen kunnen helpen. En dat worden er de komende jaren hopelijk nog veel meer, want iedereen verdient de kans om te sporten!

Doneer veilingitems

We hebben door de jaren heen mooie veilingitems verzameld, maar hoe meer topstukken we kunnen aanbieden, hoe meer geld we kunnen ophalen voor het goede doel. Heb jij nog gewilde sporttenues of –items van bekende (oud)topsporters liggen die voor een mooie opbrengst van de veiling kunnen zorgen? Wij horen het heel graag als je ze ter beschikking wil stellen.

Reacties of vragen kunnen naar info@ssnb.nl.