Beweegplein: behoefte onderzoek

Lekker bewegen is niet alleen leuk, maar ook heel gezond. Én als u samen in beweging komt, is het ook nog gezellig. Voor sport en spel kunt u natuurlijk naar de sportclub. Maar wethouder Toine van de Ven wil u graag verleiden om ook in eigen buurt in beweging te komen. Alleen of met elkaar, wanneer u maar wilt en zolang als u wilt. We kunnen mensen niet dwingen, maar wel uitdagen om uit de stoel te komen door aantrekkelijke sportieve plekken in de openbare ruimte in te richten.

Uit een onderzoek over bewegen in de openbare ruimte komt het Bisschop Zwijsenplein als beste plein naar voren voor een sport- en spelzone. Graag horen we uw ideeën over de inrichting van dit ‘beweegplein’. Met uw inbreng zorgen we ervoor dat het beweegplein zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van de wijk.

Hoe gaan we aan de slag?
U kunt uw ideeën, wensen en behoeften aan ons laten weten door een anonieme vragenlijst in te vullen. Op www.movevught.nl/beweegplein vindt u voorbeelden van mogelijke beweegpleinen. We zijn erg benieuwd waar uw voorkeur naar uitgaat en wat uw ideeën zijn. We hebben een vragenlijst opgesteld. U kunt de vragenlijst hier invullen. De resultaten nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het beweegplein.

Het beweegplein richten we zo in dat verschillende leeftijdsgroepen hier kunnen bewegen. Het is belangrijk dat we informatie ontvangen van alle leeftijdsgroepen. Dus bestaat uw huishouden uit meerdere personen? Laat dan ook meerdere personen de vragenlijst invullen. Zo proberen we om voor alle leeftijdsgroepen een passend beweegplein te ontwerpen waar iedereen plezier van heeft.

Uw inbreng is waardevol. We zien uw reactie daarom graag tegemoet.

Hebt u nog vragen of wilt u actief deelnemen aan dit project? Neem dan contact met ons op via
info@movevught.nl of bel naar Valentine 06 11 43 51 77.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top