Activiteiten MOVE Vught voor jong en oud

Er wordt ons wel eens gevraagd wat wij allemaal doen. Of men heeft in gedachte dat wij voor een specifieke doelgroep bezig zijn. Nou we kunnen je vertellen dat het (wederom) topdrukte is én dat we voor heel veel verschillende doelgroepen leuke activiteiten hebben.

Schoolvoetbal
Eind maart vindt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats. MOVE Vught organiseert samen met Zwaluw V.F.C. het schoolvoetbaltoernooi voor kinderen uit groep 1 t/m 8.

Wil jij meedoen? Schrijf je dan in via www.sjorssportief.nl. Let wel op dat jij je inschrijft bij de goede school! De toernooien vinden plaats op woensdag 25 maart (gr. 1 t/m 4), 1 april (gr. 5-6) en 8 april (gr. 7-8).

Gezonde Combinatie
Een combinatie van bewegen en een maaltijd, dat is de Gezonde Combinatie. Volwassenen of senioren, goed of minder goed ter been, jullie zijn allemaal van harte welkom!

Iedere eerste en derde woensdag vindt de Gezonde Combinatie plaats bij de Rode Rik en iedere tweede zaterdag bij de Vlasborch. Meer informatie over de Gezonde Combinatie is te vinden op www.movevught.nl/gezondecombinatie of neem contact op met de wijkpunten, Rode Rik (073-7113191) of Vlasborch (088-5861500).

Plein Sportief
Op zoek naar leuke en uitdagende sport- en spelvormen voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8? Kom dan eens kijken bij Plein Sportief. Ieder woensdagmiddag kunnen de kinderen in sporthal Elzenburg zich naar harte lust uitleven! Deelname is geheel gratis. Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Wil jij verzekerd zijn van een plekje, schrijf je dan in op www.sjorssportief.nl.

Special Voetbal
MOVE Vught heeft samen met S.V. Real Lunet en Zwaluw V.F.C. twee special voetbalteams opgericht. We hebben een team voor kinderen/jongeren en een team voor volwassenen. Wil jij graag voetballen? Maar lukt dat niet in een regulier team, omdat je meer aandacht nodig hebt? Kom dan eens kijken bij de Special Voetbalteams! Er wordt getraind op donderdag van 18.00-19.00 uur (6-15 jaar) en 19.30-20.30 uur (15 jaar en ouder). Lijkt het je leuk? Doe geheel vrijblijvend mee. De trainingen vinden plaats bij S.V. Real Lunet (De kikvorsch 1, te Vught).

Try Out
Voor de tweede keer organiseren MOVE Vught en Plaza Cultura “Try Out (Sports, Art & Creation)”. En dat hebben ze dit keer niet alleen georganiseerd. Met hulp van de Try Out Crew (Puck, Mirte, Roos en Amber) is er weer een fantastisch programma samengesteld. Een programma met zowel sportieve als creatieve activiteiten. Zo hebben we dit keer een Kookworkshop, Indoor Soccer, een workshop Percussie & Drum en een clinic Streetsmash (volleybal). Meer informatie vind je op de website van MOVE Vught, onder het kopje activiteiten. Het evenement staat gepland op donderdag 27 februari (in de carnavalsvakantie) en is voor de kinderen uit groep 7-8 van de basisschool en klas 1-2 van het voortgezet onderwijs. Jij wilt toch ook meedoen? Schrijf je snel in www.sjorssportief.nl. Deelname is gratis! De workshops worden verzorgd door De Kooktuin, VVC Vught, Musicare en Zwaluw V.F.C.

Walking Football
Op woensdagochtend is sportpark Bergenshuizen (Zwaluw V.F.C.) dé plek voor 60-plussers. Dan vindt namelijk Walking Football plaats. Een leuke vorm van voetbal waarbij je niet meer rent, maar wandelend voetbalt. Je bent lekker in beweging met leeftijdsgenoten. En naast het voetbal staat ook de gezelligheid centraal. We starten met een kopje koffie en sluiten de ochtend, na lekker buiten te hebben gevoetbald, ook af in de kantine. Wil jij in beweging zijn én op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Vught? Kom dan op woensdagochtend naar de voetbalvelden van Zwaluw (De Kikvorsch 5, te Vught). De kantine is geopend vanaf 09.30 uur. We starten met Walking Football om 10.30 uur.

Sportcafé
Sport als doel of als middel. Het maakt niet uit wat sport voor jouw betekent, we weten allemaal dat sport heel veel kan betekenen. En we weten ook allemaal dat er de nodige uitdagingen zijn om sport te organiseren of aan te bieden. Ben je bestuurslid, trainer, commissielid of anderszins betrokken bij sport en bewegen, kom dan naar het eerstvolgende Sportcafé (vrijdagavond 3 april). Dit keer vindt het Sportcafé plaats in het clubhuis van TV Wolfsbosch.

Het Sportcafé is een perfecte gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en om kennis en ervaringen te delen. Naast het interactieve gedeelte is er ruimschoots gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan tijdens de informele borrel. Meer informatie www.movevught.nl/sportcafe of mail naar info@movevught.nl en meld je aan. Let op! De avond is gratis toegankelijk én voor iedereen die een link met sport en bewegen heeft.

MOVE Vught
Heb je vragen? Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan op onze website (www.movevught.nl) stuur ons een mailtje (info@movevught.nl) of volg ons op Facebook en Instagram.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top