DE VOORSTELLING GAAT OP VRIJDAG 28 JANUARI NIET DOOR, DEZE WORDT VERZET NAAR EEN NOG NADER TE BEPALEN DATUM. 

INDIEN JE AL ZEKER WIL ZIJN VAN EEN PLEK BIJ DE VOORSTELLING, MAG JE JE NU AL AANMELDEN!

Zwaluw VFC en MOVE Vught halen de voorstelling: ‘Dat schiet lekker op zo!’ naar Vught

Vrijdag 28 januari wordt de voorstelling: ‘Dat schiet lekker op zo!’ opgevoerd door de acteurs van Theatergezelschap Positief coachen. De voorstelling is een krachtige aanzet voor een positiever sportklimaat bij jouw sportvereniging. Want in een positief klimaat kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen, zijn er minder incidenten, haken kinderen minder snel af en zijn mensen eerder geneigd actief te worden of te blijven binnen de club.

De voorstelling gaat over Maarten en zijn zoon. Betere prestaties. Minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor jou als trainer of coach. Dat probeert Maarten als coach te bereiken. Een positieve aanpak zou dan goed werken, heeft hij gehoord. Maar probeer dat maar eens te doen als het spannend is rond een wedstrijd. Of als je geïrriteerd of vermoeid bent. Tot overmaat van ramp overweegt zijn zoon, die ook in zijn team zit, te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

Tijdens de circa 75 minuten durende voorstelling wordt op een luchtige wijze uitgelegd wat jaren lang wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond over een positieve benadering van sporters.

De voorstelling is interessant en gratis voor alle trainers, coaches, ouders, bestuurs- en commissieleden van de Vughtse, Helvoirtse en Cromvoirtse sportverenigingen.

Datum: vrijdag 28 januari, 2021

Tijd: 19:00 uur inloop – 19:30 aanvang voorstelling

Locatie: Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12C in Vught


    JaNee
     

    Ja