Try Out
Sports, Art & Creation

Ontdek je talent, een nieuwe sport, of leer je creatieve skills kennen! Jongeren uit groep 8 en klas 1 t/m 3 van de middelbare school kunnen in de meivakantie gratis sportieve en creatieve activiteiten uitproberen.
Op donderdag 6 mei van 11:00-14:00 uur vindt de volgende Try Out plaats. De Try Out Crew (Puck, Mirte en Amber) hebben samen met MOVE Vught en Plaza Cultura een sportief en creatief programma bedacht. Dit vindt plaats bij de sportvelden van Zwaluw V.F.C.

Programma sport en creativiteit
Er zijn vier verschillende activiteiten te beleven, waar je er twee van kiest. De activiteiten vinden buiten plaats, rekening houdend met de coronamaatregelen.
Tover je eigen kledingstuk om met een duurzame tie & dye techniek met kurkuma; textielkunstenares Lynn-Kate Rosdorff helpt je op weg. Met theaterdocente Mary-Ann Schonk kunnen jongens en meiden improvisatie, humor en lef inzetten bij de theater challenge. Of ben jij meer een sportief type? Dan kun je samen met MOVE Vught meedoen met kickboxen of een heuse boogschiet battle  archery attack.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht via www.vughtbeweegt.nl en daar kies je uit één van de vier programma’s. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op de websites van MOVE Vught en Plaza Cultura of neem eens een kijkje op Instagram @tryoutvught.

De programma’s
Het programma ziet er als volgt uit.

11:00u: ontvangst
11:15u: workshop 1 (Tie&Dye óf Kickboxen)
12:15u: pauze (eigen lunch mee)
13:00u: workshop 2 (Theater Challenge óf Archery Attack)
14:00u: einde

Programma 1: Tie & Dye en Theater Challenge – hier aanmelden
Programma 2: Tie & Dye en Archery Attack – hier aanmelden
Programma 3: Kickboxen en Theater Challenge – hier aanmelden
Programma 4: Kickboxen en Archery Attack – hier aanmelden

 


    JaNee
     

    Ja