Binnen een week ruim 1000 inschrijvingen SJORS

Steeds meer kinderen kennen Sjors Sportief en Sjors Creatief. Dat blijkt wel uit het aantal inschrijvingen na één week. Woensdag 16 september jl. vond de kick-off plaats van SJORS voor het schooljaar 2020-2021. Vanaf die datum werd het inschrijfsysteem geopend en konden de kinderen inschrijven voor één (of meerdere) van de ruim 200 activiteiten. Deze activiteiten zijn aangeboden door 52 sport- of cultuuraanbieders.

Na een uur waren er al 500 inschrijvingen en na 24 uur 876 inschrijvingen. En nu, nog geen week later, is de grens van 1000 inschrijvingen gepasseerd. Fantastisch nieuws voor iedereen! Want niet alleen de deelnemers worden hier blij van, zo ook de aanbieders. Deze derde editie van SJORS onderstreept het succes voor zowel deelnemer als aanbieder. Want voor aanbieders is dit een ideaal platform om hun activiteiten onder de aandacht te brengen.

Inschrijven

De deelnemers gaan naar Vught Beweegt om zich in te schrijven. Via www.vughtbeweegt, zie je een uitgebreid overzicht van alle activiteiten die worden aangeboden. Van tafeltennis en cricket tot textiel bedrukken en muscial, een zeer uiteenlopend en gevarieerd aanbod. Zeker de moeite waard om te bekijken.

Via de website kun je heel eenvoudig activiteiten in je winkelmandje plaatsen en jezelf inschrijven!

Vught Beweegt

Sjors Sportief en Creatief (4 t/m 12 jaar) is een onderdeel van Vught Beweegt (0-100 jaar). Sjors brengt ieder jaar een prachtig boekje uit. De andere leeftijdscategorieën zijn allemaal terug te vinden op de website.

Het hele jaar door aanbod

Sportieve, creatieve en educatieve aanbieders kunnen het hele jaar door aanbod plaatsen voor alle leeftijdscategorieën. Dit zorgt ervoor dat iedereen (zowel aanbieder als deelnemer) op het voor hen geschikte moment een activiteiten kan aanbieden of eraan kan deelnemen. Aanbieders plaatsen hun activiteiten ook via www.vughtbeweegt.nl

MOVE Vught en Plaza Cultura

Vught Beweegt (en dus ook Sjors Sportief en Creatief) is een initiatief van MOVE Vught en Plaza Cultura. De sport- en cultuurcoaches van de gemeente Vught zorgen ervoor dat er een gevuld platform is met leuke activiteiten voor iedereen. Heb je een vraag voor de sport- en cultuurcoaches, mail dan naar info@movevught.nl of info@plazacultura.nl. En vergeet niet MOVE en Plaza te volgen op sociale media!

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top