Doe jij al mee aan Plein Sportief?

Vraag jij je op woensdagmiddag wel eens af wat je kunt doen? Wij weten het wel! Kom gezellig naar Plein Sportief! Iedere woensdagmiddag organiseert MOVE Vught leuke sport- en spelactiviteiten. Deze activiteiten zijn voor alle kinderen uit Vught en Cromvoirt die in groep 3 t/m 8 van de basisschool zitten.

Wat je dan kan doen? Wat dacht je van het wereldberoemde ‘James Bond spel’, zeskamp of lasergamen. Maar we gaan ook voetballen en er vindt een racketfestijn plaats. Racketfestijn ken je misschien wel? Dat hebben we vorig jaar ook gedaan tijdens de clinics bij jou op school. Kortom heel veel gave activiteiten die je beslist niet mag missen. Wil je precies weten wat we wanneer gaan doen, kijk dan gauw op onze website onder het kopje ‘activiteiten’

Vind je het spannend om alleen te gaan? Helemaal niet erg, de kans is groot dat je bekenden ziet. En daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke tof om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Maar je mag natuurlijk ook jouw vriendjes of vriendinnetjes meenemen.

En nu horen we jou denken, dit kost vast geld?! Dan hebben wij goed nieuws! Deelname aan Plein Sportief is helemaal gratis! Inschrijven is niet verplicht, maar wel wenselijk. Inschrijven doe je via Sjors Sportief?

Zien we jou aanstaande woensdag van 14.30-15.30 uur in de Sporthal Elzenburg (Lidwinastraat 12b, naast basisschool De Avonturier)?

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top