Te gekke activiteiten op de IJsbaan Vught

Ook dit jaar organiseert MOVE Vught weer te gekke activiteiten op de IJsbaan in Vught. De eerste activiteiten hebben al plaatsgevonden maar er is nog genoeg leuks om aan deel te nemen. Kijk snel op de website www.ijsbaanvught.nl en bekijk het programma. Vergeet je niet in te schrijven!

Eén evenement willen we er graag uitlichten, namelijk LET IT SNOW!

Dit evenement wordt georganiseerd op woensdag 3 januari. MOVE Vught en Stichting IJsbaan zorgen gegarandeerd voor echte sneeuw! We hebben geweldige activiteiten gepland staan. Jij komt woensdag toch ook!?

Ter band, ter ijs en in de sneeuw. Ga jij het snelste met een band van de helling? Voor jongens en meisjes van 5 t/m 16 jaar. Van 10.00-12.00 uur

Yukigassen/ Een spectaculair sneeuwballen gevecht! Voor jongens en meisjes van 4 t/m 16 jaar. Van 10.00-12.00 uur

Sneeuwpoppenwedstrijd. Maak jij met jouw team de mooiste sneeuwpop. Voor alle leeftijden, leuk om te doen met je team, familie of vriendengroep. Van 13.00-15.00 uur.

Als je inschrijft heb je gegarandeerd plek om deel te nemen. Je schrijft je individueel in en kunt op de dag zelf het team samenstellen zoals jij dat wilt.

Wacht niet te lang en schrijf je in!

Meer informatie over MOVE Vught is te vinden op www.movevught.nl. We zijn ook te volgen op Facebook en Instagram. Doe ook mee met onze facebook actie en win vrijkaartjes voor de ijsbaan.

Valentine Kortbeek
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top