Goed nieuws…Voetbalnieuws!

In de aanloop naar het EK Voetbal heeft MOVE Vught nog interessante voetbalinformatie die wij graag met jullie delen. Niet direct over het EK, maar over de mogelijkheden die er in de gemeente Vught zijn.

Walking Football
Ben jij 60-plus, houd je van gezelligheid en trap je graag nog een keer tegen een balletje? Bij Walking Football kan dat allemaal. Nu de maatregelen het weer toelaten is er ook weer een koffiemoment. Dus bij aankomst een heerlijk bakkie koffie om vervolgens onder deskundige begeleiding van MOVE Vught aan de slag op het voetbalveld. Met een goede warming-up worden de spieren losgemaakt. Vervolgens worden er verschillende oefeningen gedaan, van voetbaloefeningen tot spier- en conditieversterkende oefeningen. En als de maatregelen het weer toelaten wordt er afgesloten met een partijtje. En ook Walking Football kent een 3e helft. Niet met bier, maar een lekker bakje koffie/thee en met enige regelmaat ook wat lekkers.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen! Je kan altijd een keertje proberen en de sfeer proeven. Walking Football vindt wekelijks (woensdag) plaats op de voetbalvelden van Zwaluw V.F.C. De koffie staat klaar vanaf 09.30 uur. De voetbalactiviteit is van 10.30-11.30 uur.

Voor meer informatie: info@movevught.nl / 06-14045493

Vughts Voetbaltoernooi
Dit jaar geen schoolvoetbal, maar een heus Vughts Voetbaltoernooi. Een te gek toernooi voor alle kinderen van de basisscholen in Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen we meer teams toe laten. Er zijn nog verschillende plekken bij alle leeftijdscategorieën voor de toernooidag op woensdag 16 juni. Meer informatie is te vinden op www.movevught.nl/voetbaltoernooi. Je mag zelf teams maken, je hoeft niet bij elkaar op school zitten, maar wel in de zelfde leeftijdscategorie zitten. Maak een team van vrienden en vriendinnen en schrijf je in. Inschrijven vindt plaats via Vught Beweegt.

Special Voetbal
Real Lunet, Zwaluw V.F.C. en MOVE Vught bieden in gezamenlijkheid Special Voetbal aan. Iedereen die graag wil voetballen, maar die om welke reden dan ook niet aan kunnen sluiten bij een regulier team, zijn van harte welkom bij het Special Voetbal.

De trainingen vinden plaats op donderdag op de voetbalvelden van SV. Real Lunet te Vught. De jeugd (6 – 14 jaar) traint van 18.00-19.00 uur. De jongeren/volwassenen (16 jaar en ouder) trainen van 19.30-20.30 uur. Heb je interesse, neem dan geheel vrijblijvend een kijkje! Meedoen mag altijd, maar eerst kijken mag ook. Voor meer informatie: info@movevught.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top