Inloop dag en stemmen Beweegplein Bisschop Zwijsenplein

Inloop dag Beweegplein Bisschop Zwijsenplein

Woensdag 15 juli tussen 10.00 uur en 20.00 uur in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg

Bewegen, sporten en spelen is leuk en gezond voor jong en oud. Dat is algemeen bekend. In Vught doen we al veel aan sport en beweging, maar dat kan natuurlijk altijd beter. Daarom gaat de gemeente meer ruimte bieden voor sport en spel. Niet alleen bij een sportclub, maar ook in de wijken, in de eigen omgeving van onze inwoners.
Op 26 juni hebben we de eerste beweegroute geopend bij Huize Theresia. De beweegroute bij de Rode Rik volgt binnenkort. Verder realiseren we een BMX-baan op het Ouwerkerkveld, een natuurspeeltuin op het Lidwinaveld en een aantrekkelijk beweegplein op het Bisschop Zwijsenplein met sport- en spelmogelijkheden voor alle inwoners van de gemeente Vught.

Speciale inloop dag beweegplein Bisschop Zwijsenplein
Het beweegplein is een voorziening voor iedereen in de gemeente Vught. Omwonenden van het plein hebben we gevraagd om mee te denken over de inrichting van dit beweegplein. Door het invullen van een vragenlijst konden zij hun ideeën, wensen en voorkeuren aangeven. De enquête was een groot succes en leverde veel reacties op. We hebben vier deskundige bedrijven gevraagd een ontwerp te maken voor het beweegplein. Zij hebben de input van de enquête daarin meegenomen. De ingezonden ontwerpen tonen we tijdens een speciale inloop dag.

Benieuwd naar de ingezonden ontwerpen voor het beweegplein?

Kom dan op woensdag 15 juli tussen 10.00 en 20.00 naar het Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Tijdens de speciale inloop dag kunt u uw stem uitbrengen op het ontwerp van uw voorkeur. Met het ontwerp, dat de meeste stemmen krijgt, gaan we aan de slag.

Tijdens de inloop dag nemen we de coronaregels in acht. Wij vragen u om dat ook te doen.

Voor vragen en informatie over het beweegplein, kunt u mailen naar beweegplein@vught.nl.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top