Kom naar de Sportkleding Weggeefbeurs

“Geef je sportkleding een nieuw leven”! Aan die oproep hebben vele mensen gehoor gegeven. Er is enorm veel gedoneerd in de daarvoor bestemde bakken. Van sportshirts tot sportbroeken, van trainingspakken tot sportschoenen en van hockeysticks tot tennisrackets, je kan het zo gek niet noemen of het is gedoneerd. Voor wie? Nou voor iedereen in Vught en Cromvoirt die sportkleding of sportattributen nodig heeft voor het nieuwe sportseizoen. We hebben niet alleen kleding voor kinderen maar ook voor jongeren en volwassenen.
Op vrijdag 23 augustus wordt de Sportkleding Weggeefbeurs georganiseerd. Deze vindt plaats in het Jeugd- en Jongerencentrum ‘Elzenburg’ (Lidwinastraat 12c) van 19.00-21.00 uur. We hopen jullie in groten getale te ontvangen. Uiteraard is de toegang gratis.

 Bedankt
Graag willen we de organisaties/verenigingen bedanken waar we de ophaalbakken hebben mogen plaatsen: Zwaluw VFC, Prins Hendrik, TV Wolfsbosch, TV Bergenshuizen, Jeugd- en Jongerencentrum ‘Elzenburg’, Tweedehands kledingwinkel ‘Hebbes’, De Huiskamer, DePetrus, Jumbo Raadhuisstraat, Jumbo Moleindplein, Albert Heijn Stationsstraat, Marktveldpassage, Herberg ’t Wapen van Cromvoirt.

 Initiatief
Het project ‘Geef je sportkleding een nieuw leven’ en de daarbij behorende ‘Sportkleding Weggeefbeurs’ is een initiatief en wordt georganiseerd door MOVE Vught, Kernteam Bestaanszekerheid Vught en Welzijn Vught.

 

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top