Lancering: Vught Beweegt

Met trots presenteren we het platform Vught Beweegt

Het platform Vught Beweegt, beweegt je naar al het creatieve, educatieve en sportieve aanbod in de gemeente Vught. Het aanbod is voor alle inwoners uit gemeente Vught in de leeftijd van 0 tot 100 jaar.

Via www.vughtbeweegt.nl kunnen deelnemers op zoek naar leuke activiteiten en zich daarvoor inschrijven.
Omdat er op dit moment geen activiteiten kunnen plaatsvinden, vanwege de coronacrisis, is er een video platform opgericht. Hierop staan leuke instructievideo’s om creatieve, educatieve en sportieve activiteiten thuis uit te voeren. Ben je benieuwd naar de video’s, ga dan naar Vught Beweegt.

Aanbieders
Ook aanbieders gaan naar Vught Beweegt om hun aanbod te plaatsen op het platform. Ben je een nieuwe aanbieder, dan moet je je eerst even registreren.

Wat gebeurt er met Sjors Sportief/Creatief
Sjors Sportief/Creatief blijft bestaan en is vanaf nu te bezoeken via Vught Beweegt. Selecteer de juiste doelgroep en zie het aanbod van Sjors Sportief en Sjors Creatief.

Oude inloggegevens
Heb je als bezoeker nog inloggegevens die je gebruikt voor Sjors Sportief/Creatief, dan kun je met dezelfde gegevens inloggen op Vught Beweegt
Heb je als aanbieder nog inloggegevens die je gebruikt voor de website van Sportstimulering Nederland, dan kun je met dezelfde gegevens inloggen op Vught Beweegt.

Initiatief
Vught Beweegt is een initiatief van MOVE Vught en Plaza Cultura 

Logo
Het logo is ontworpen door Christa Design

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top