MOVE en Plaza organiseren gave Quiz voor jongeren

Je hoort het dagelijks in de media: jongeren die zich vervelen door alle maatregelen. Diezelfde maatregelen zorgden er ook voor dat we onze Try Out activiteiten al twee keer hebben moeten annuleren.

Try Out
Try Out is de naam die Plaza Cultura en MOVE Vught gebruiken om hun gezamenlijke activiteiten jongeren aan te bieden. De activiteiten bestaan doorgaans uit een mix van culturele, creatieve en sportieve activiteiten.

Try Out Crew
De eerste keer dat Try Out plaats vond, was tijdens de herfstvakantie in 2019. Na een succesvolle eerste editie heeft de organisatie gevraagd welke jongeren het leuk vinden om Plaza en MOVE te helpen met het bedenken en organiseren van de volgende Try Out’s. Wij vinden het belangrijk om niet alleen voor jongeren te organiseren, maar juist mét de jongeren. Zo dachten Puck, Mirte en Amber er ook over. Zij vormen sinds december 2019 de Try Out Crew

Quiz
Het was ook de Try Out Crew die aangaven dat ze toch heel graag iets wilden organiseren voor hun leeftijdsgenoten en kwamen met het voorstel om een heuse online Try Out Quiz te organiseren. Op deze manier kunnen we de jongeren toch een leuke activiteit bieden en past het helemaal binnen de maatregelen. Het idee werd door Plaza Cultura en MOVE Vught omarmd en samen met de Crew verder uitgewerkt tot een super gave Try Out Quiz.

Winnaar allereerste Try Out Quiz
Afgelopen zaterdag (30-jan) was het zo ver en rond de klok van 18.45 uur zat de Crew er klaar voor! Samen met HBO-stagiairs van MOVE Vught hebben zij geheel zelfstandig een super gave quiz verzorgd voor hun leeftijdsgenoten. De quiz was verdeeld in en aantal categorieën. Zo kwamen er vragen voorbij over Extreme Sports, instrumenten, Netflix en het laatste nieuws. De vijfentwintig enthousiaste deelnemers speelden de vragen online waarbij ze elkaar ook konden zien. Uiteraard speelde je ook ergens voor. Ruben werd de winnaar van de avond en won een gaaf “thuis-bioscoop-pakket”. Een pakket met wat lekkers en een tegoedbon voor Pathé Thuis Films

Snel nog een keer
De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond, met enthousiaste deelnemers en een leuke quiz. We zijn van plan om op kort termijn een nieuwe quiz te organiseren. We hopen dat er dan weer veel enthousiaste deelnemers meedoen. Houd voor meer informatie onze sociale media in de gaten en volg ons op instagram (@tryoutvught).

 

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top