MOVE on Ice

De voorbereidingen voor de IJsbaan Vught zijn in volle gang. Vrijdag 15 december vindt de officiële opening plaats. Samen met StarsOnStage zorgt MOVE daar voor een geweldige flashmob (openingsdans) waarbij er op een grote opkomst wordt gehoopt. Dus kom allemaal gezellig naar de opening van de IJsbaan op vrijdag 15 december om 18.00 uur.

Maar MOVE is niet alleen betrokken bij de opening en de planning van het schoolschaatsen. Zo organiseert MOVE een ijshockeyclinic (19-12), Fun2Move (20-12), schaatsclinic (27-12 en 28-12), ijshockeytoernooi (28-12) en het sneeuwevenement “Let it Snow” (03-01).

Te gekke activiteiten waar ze beslist aan mee moet doen! Kijk snel op de website van de IJsbaan Vught (www.ijsbaanvught.nl) voor meer informatie en schrijf je in.

“Let it Snow” wordt een spectaculair evenement waarbij de Stichting IJsbaan Vught en MOVE Vught echte sneeuw laten komen om drie geweldige activiteiten te kunnen organiseren. Van 10.00-12.00 staat ‘Ter band, ter ijs en in de sneeuw’ op het programma. Kun jij als snelste met de band van de FunSlide (ijshelling bij de ijsbaan) af? Tegelijkertijd wordt het spel ‘Yukigassen’ gespeeld. Dit is een spectaculair sneeuwballengevecht die MOVE in een eigen jasje zal gieten om het uitdagend en speelbaar te houden voor de verschillende leeftijdsgroepen. Neem eens een kijkje op Youtube (Yukigassen) om een idee te krijgen! De dag wordt afgesloten met een gezellige familie-activiteit. Met je familie, vrienden, collega’s of teamgenoten kun je  van 13.00-15.00 uur deelnemen aan de wedstrijd ‘sneeuwpoppen maken’. Hoe vet is dat?!

Houd ook de facebookpagina van MOVE Vught (www.facebook.com/movevught) in de gaten. Binnenkort zal daar een toffe actie plaatsvinden waarbij vrijkaartjes voor de IJsbaan gewonnen kan worden.

Valentine Kortbeek
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top