MOVE Sportzomer op de helft

De MOVE Sportzomer zit in een rustweek. De afgelopen periode stond er iedere woensdagmiddag in juni een geweldig evenement op het programma. Elke keer kwamen er meer kinderen af op de spectaculaire spellen, waarbij de laatste keer meer dan 100 kinderen hebben deelgenomen. In totaal hebben er nu ruim 250 kinderen deelgenomen aan de Zeskamp, het Voetbalfestijn en Camping Fun.

We zijn ons nu aan het opladen voor nog drie weken sport- en speelplezier. Tijdens de eerste drie weken van de zomervakantie staat Zomer Fun op het programma. Alle kinderen uit Vught en Cromvoirt (groep 3 t/m 8) zijn van harte welkom. Wij zijn er van 10.00-12.00 uur, maar jij bepaalt zelf hoe laat je komt en hoe lang je blijft. Wij zetten leuke sportspellen klaar waarmee jij je heerlijk kan uitleven.

De activiteiten vinden plaats op het Lidwinaveld, te Vught. Het sportveld gelegen tussen Wolfskamerweg, Brabantlaan en Lidwinastraat. Deelname is geheel gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Voor meer informatie en de algemene voorwaarden kijk je op onze website. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Alvast een fijne vakantie en hopelijk zien we jullie in de zomervakantie op het Lidwinaveld.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top