MOVE Vught – Plein Sportief

Nog twee keer dit schooljaar, jij doet toch ook mee?

In dit bijzondere schooljaar, hebben we ook een bijzonder aanbod gehad voor Plein Sportief.
We zijn het schooljaar gestart in de sporthal. Helaas stak het coronavirus weer de kop op en kwamen we in een tweede lockdown.
Met verschillende “challenges” hebben we geprobeerd om de kinderen toch leuke en uitdagende activiteiten aan te bieden, die ze thuis konden doen. Gelukkig kwamen na een paar maanden de eerste versoepelingen en mocht er weer buiten worden gesport. We hebben toen verschillende weken Plein Sportief aangeboden op de voetbalvelden van Zwaluw V.F.C. En toen het verlossende bericht vanuit het kabinet werd verspreid dat er weer binnen mocht worden gesport zijn we (binnen de maatregelen) ook direct weer naar binnen gedaan.

Een heel bewegelijk schooljaar, wat bijna ten einde is, maar niet getreurd. We hebben nog twee super gave activiteiten op de planning staan, waar JIJ nog aan mee kan doen! De activiteiten zijn voor alle  kinderen uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt die op de basisschool zitten (groep 3 t/m 8). Plein Sportief vindt plaats in sporthal Elzenburg (Lidwinastraat 12b, Vught)

Programma

Urban Sports
Tijdens deze activiteit ga je kennis maken met verschillende Urban Sports, zoals skateboarden, stuntsteps, BMX en freerunnen. Het komt allemaal aan bod. Ga jij de uitdaging aan?

Activiteit vind plaats op woensdag 23 juni van 14.30-15.30. Inschrijven klik HIER

Klik HIER voor het promotiefilmpje

Apenkooi
Is apenkooi de leukste gymles van het jaar? Dan heb jij geluk, want wij bieden die ook aan! De gymzaal wordt vol gezet met obstakels om te klimmen, springen, zwieren en zwaaien. Jij moet ervoor zorgen dat je de tikkers ontwijkt. En ben je de tikker? Kun jij dan heel veel kinderen tikken?

Activiteit vind plaats op woensdag 30 juni van 14.30-15.30. Inschrijven klik HIER
Activiteit vind plaats op woensdag 30 juni van 15.30-16.30. Inschrijven klik HIER

Inschrijven
Deelname is gratis. Je moet je wel inschrijven (verplicht) via Vught Beweegt (www.vughtbeweegt.nl). Wacht niet te lang, want we hebben een maximum aantal plekken beschikbaar. We zien jij graag dit schooljaar nog een keer bij Plein Sportief.

MOVE Sportzomer
En als het schooljaar voorbij is en de zomervakantie begint, dan begint ook de MOVE Sportzomer. Inmiddels een begrip in Vught. Sinds 2016 organiseert MOVE Vught de MOVE Sportzomer, en sinds vorig jaar voor alle leeftijden. Zo zijn er activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Er zijn ook activiteiten waar meerdere leeftijdsgroepen samen aan deel kunnen nemen. Zo kun jij niet alleen deelnemen met je broer/zus of vriend/vriendin, maar ook bijvoorbeeld met je vader/moeder of opa/oma. Super leuk toch? Houd de komende tijd de berichtgeving in de gaten. Mis niks en volg ons op Instagram en Facebook.

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top