Nieuw: Kleutersport, veelzijdig bewegen op jonge leeftijd

Sport en bewegen is belangrijk. En het is nog belangrijker om daar op jonge leeftijd mee te beginnen. Bij kleuters die veelzijdig bewegen worden de fysieke en mentale gezondheid, de motoriek, de sociale ontwikkeling  en de cognitieve ontwikkeling op een positieve manier beïnvloed. Door de kinderen op jonge leeftijd te laten ervaren hoe leuk het is om te sporten en te bewegen vergroot de kans dat ze dit hun leven lang blijven doen: een leven lang actief.

Tijdens de lessen Kleutersport komt van alles aan bod: springen, gooien, mikken, rennen, klimmen, etc.. De basisvaardigheden komen allemaal aan bod en dat maakt deze les zo leuk, leerzaam en divers.

Prins Hendrik en MOVE Vught bieden in gezamenlijkheid Kleutersport aan. Tijdens de lessen kleutersport, die gebaseerd zijn op een duidelijke visie en doelstellingen, kunnen kinderen tijdens een cyclus van 15 lessen het Nijntje Beweegdiploma behalen.
Na afloop van de cyclus ontvangen de kinderen een vrijblijvend persoonlijk advies over passend sport- en beweegaanbod bij een vereniging in Vught, Helvoirt of Cromvoirt om daar een proefles te volgen voor de desbetreffende sport(en).

Kleutersport is voor kinderen uit groep 1 en 2 en de eerste cyclus start op woensdag 15 september. We starten met twee groepen (om 14.30 en om 15.30 uur). Het deelnemersgeld voor de cyclus van 15 weken bedraagt € 70,-. Inschrijven kan vanaf donderdag 9 september, 15.00 uur (kick-off Sjors Sportief) via www.vughtbeweegt.nl.

Klik op de afbeelding hieronder om naar de website te gaan voor meer informatie:

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top