Nieuwe Sjors-boekje biedt weer veel sportieve en creatieve activiteiten voor kids

In de eerste schoolweek van dit jaar ontvangen alle basisschoolkinderen in Vught, Cromvoirt en Helvoirt het inmiddels wel bekende en alweer vijfde Sjors Sportief Sjors Creatief boekje.
Dit boekje van wel 80 pagina’s staat vol met aanbod van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente. Kinderen kunnen zich aanmelden bij een activiteit en zo kennismaken met een sport, met cultuurlessen, een vereniging of creatieve activiteit. Altijd al eens een tennisles willen proberen? Zin om een instrument te bespelen? Ben jij een dansliefhebber? Waag jij je graag in een technische of digitale wereld óf stap je juist liever de natuur in? Voor iedereen zit er wel wat bij.
Vanaf donderdagmiddag 8 september om 18:00 uur is de kick-off van de activiteiten en kunnen kinderen zich digitaal aanmelden. Doe dit snel, want vol is vol!

Vught Beweegt
Het initiatief voor Sjors Sportief Sjors Creatief wordt achter de schermen aangejaagd door de buurtsportcoaches van MOVE Vught en de cultuurcoaches van Plaza Cultura. Sjors is onderdeel van de uitgebreidere website met cultureel, educatief en sportief aanbod voor mensen van álle leeftijden: Vught Beweegt. Dit 0 tot 100 platform is te bezoeken via www.vughtbeweegt.nl. Gedurende het jaar blijft het aanbod op deze website groeien en vernieuwen. Houd hem dus goed in de gaten!

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top