Nieuwe Spelers bij Walking Football

De laatste training van dit seizoen werd niet alleen afgesloten met het vertrouwde kopje koffie en de gezellig klets, maar ook met een lekker stukje gebak. En terecht! Deze enthousiaste spelers van het eerste uur hebben ervoor gezorgd dat Walking Football in Vught vorm heeft gekregen. Maar ook hier geldt het spreekwoord ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Om die reden had de laatste training een feestelijk tintje en stond de training in het teken van het ontvangen van nieuwe spelers. En ja hoor, we hebben weer twee nieuwe enthousiaste spelers mogen begroeten.

De oproep blijft uiteraard staan. Vind je het leuk om te bewegen en heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Kom dan lekker een potje voetballen. Achter die bal aan rennen lukt me niet meer? Geen probleem, want tijdens Walking Football wandelen we alleen maar. Op deze manier is het voor een hele grote groep mensen toegankelijk. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer de sfeer komen proeven? Kom dat gewoon een keertje langs in het nieuws seizoen.

De eerste training van het nieuwe seizoen vindt plaats op woensdag 4 september. En net als de afsluiting zal ook de opening feestelijk zijn met koffie en wat lekkers. Schrijf de datum alvast in je agenda en kom een keertje kijken/meedoen!

Woensdag 4 september. Kantine is geopend van 09.30-12.30 uur en de voetbalactiviteit is van 10.30-11.30 uur. Walking Football is een initiatief van MOVE Vught en Zwaluw VFC en vindt plaats op Sportpark Bergenshuizen, De Kikvorsch 5, te Vught.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top